MODERNIA JA YHÄ YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPÄÄ POLTINTEKNOLOGIAA

 

Polttimemme edustavat uusinta ympäristöystävällistä teknologiaa. Ne palvelevat vaativiakin kiinteistöjen, teollisuuden ja sen prosessien sekä voimalaitosten tarpeita. Lisäksi meillä on pitkä kokemus laivapolttimista. Polttoteknologiallamme saavutetaan ympäristöystävällisiä ratkaisuja, joiden keskeisiä etuja ovat alhaiset päästöt, korkea hyötysuhde ja laitteiden luotettavuus.


Kiinteistö- ja teollisuuspolttimillamme voidaan polttaa useita lämmitykseen tarkoitettuja mineraali- ja bioöljyjä sekä useimpia tavallisia kaasuja. Tehoalueet ovat 12-29 500 kW. Polttimien suunnittelussa olemme huomioineet käyttäjäystävällisyyden sekä huollon helppouden.

Voimalaitos- ja prosessipolttimillamme poltetaan lukuisia erilaisia ja myös vaikeasti hallittavia nestemäisiä ja kaasumaisia polttoaineita. Monien teollisuusprosessien sivuvirtoja voidaan hyödyntää energialähteenä, millä parannetaan laitoksen hyötysuhdetta ja aikaansaadaan kustannussäästöjä. Voimalaitos- ja prosessipolttimien tehoalue on noin 1-90 MW.


>> Tutustu referenssikohteisiimme
Oilon indusrial burners

Uutiset

Uusi Oilon Flame-asiakaslehti on julkaistu!
25.06.2018
Big 5-messut Dubaissa 26.-29.11.2017 on Lähi-Idän suurin rakennustapahtuma, johon kerääntyy tuhansia alan ammattilaisia.
22.11.2017
Olemme mukana Kaukolämpö 2017-tapahtumassa Tampereella 24.-25.11.2017!
26.10.2017
Lue lisää

Käyttökohteita

referenssi_lehti

 

Hartwall hyödyntää kaatopaikkakaasua

Hartwall Oy ja Kujalan jätekeskus päätyivät yhteistuumin Oilonin poltinteknologiaratkaisuun, jonka ansiosta Kujalan jätekeskuksessa syntyneitä ympäristöhaittoja saatiin pienemmiksi ja kaatopaikkakaasuista syntynyttä energiaa hyötykäyttöön Hartwall Oy:n tehtaalle.

 

 

referenssi_kiina

 

Kiina puhdistaa kaupunkejaan

 

Miljoonakaupunki Peking investoi puhtaamman energian tuottamiseen, jotta kaupungin päästöt vähenisivät. Vähäpäästöisyyttä tavoitellaan muun muassa Oilonin Low-NOx -polttimien tekniikkaa hyödyntäen.

 


 

Tees Renewable Energy Plant

 

Osaamista maailman suurimpaan biovoimalaitokseen

Iso-Britanniassa sijaitseva Tees Renewable Energy Plant on valmistuttuaan maailman suurin uusi biomassalaitos, joka tuottaa sähköä 600 000 kotitalouden tarpeisiin ja lämpöä lähialueelle. Oilon toimittaa laitoksen kiertopetikattilaan kahdeksan starttipoltinta ja venttiilikeskukset.