Oilonin Missio & Visio

Oilonin Missio & Visio


 Oilon's mission

MISSIOMME on tarjota ympäristöystävällistä energiaa asiakkaillemme.


 Oilon's vision

 VISIOMME on tuottaa kestäviä energiaratkaisuja asiakkaillemme.

Yli 50 toimintavuotemme aikana olemme kehittyneetperinteisestä poltinvalmistajasta kansainvälisesti tunnetuksi energia- ja ympäristöteknologian osaajaksi. Voimakas panostuksemme tuotekehitykseen on varmistanut henkilökunnan osaamisen tason kasvun ja tuotetarjonnan voimakkaan laajentumisen.

Huoli ympäristöstämme asettaa energia-alalle jatkuvia kehitystavoitteita. Oilonin tavoitteena on parantaa tuotteiden energiatehokkuutta ja vähäpäästöisyyttä sekä kehittää uusia energiantuotantotapoja ja uusiutuviin polttoaineisiin perustuvia energiateknologioita. Tehdyn kehitystyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisempiä energiaratkaisuja.

 

 

ME VÄLITÄMME.

MEILLÄ ON TUOTTEET PAREMPAAN.

YHDESSÄ SAAMME AIKAAN.

Uutiset

Oilonin kehittämällä ja valmistamalla teollisuuslämpöpumpulla jopa 140-asteista lämpöä
09.11.2018
Julkaisimme uuden tuote-esittely videon: Oilon ChillHeat Teollisuuslämpöpumput ja Vedenjäähdyttimet. Klikkaa ja käy katsomassa ChillHeat tuote-esittely videomme nyt suomeksi ja/tai englanniksi
26.09.2018
Uusi Oilon Flame-asiakaslehti on julkaistu!
25.06.2018

Käyttökohteita

referenssi_lehti

 

Hartwall hyödyntää kaatopaikkakaasua

Hartwall Oy ja Kujalan jätekeskus päätyivät yhteistuumin Oilonin poltinteknologiaratkaisuun, jonka ansiosta Kujalan jätekeskuksessa syntyneitä ympäristöhaittoja saatiin pienemmiksi ja kaatopaikkakaasuista syntynyttä energiaa hyötykäyttöön Hartwall Oy:n tehtaalle.

 

 

Leonardo da Vincin koti

 

Leonardo da Vincin koti

Oilonin MH 7 –maalämpöpumppu on valittu lämmittämään historiallisesti merkittävää, 1400-luvulta peräisin olevaa taloa: Leonardo da Vincin synnyinkotia. Toscanalaisessa Vincin kylässä, Italiassa, sijaitseva talo toimii nykyään suosittuna museona.

 

 

Lanssikatu maalämpö

 

Hybridiratkaisu Lahden Lanssikadulle

Oilon toimitti kerrostaloihin kaksi RE 55 -maalämpöpumppua ja 20 aurinkolämpökeräintä. Kahdessa kerrostalossa on yhteensä 55 asuntoa ja lämmitettävää pinta-alaa yli 2500 neliötä.

 

 

referenssi_kiina

 

Kiina puhdistaa kaupunkejaan

 

Miljoonakaupunki Peking investoi puhtaamman energian tuottamiseen, jotta kaupungin päästöt vähenisivät. Vähäpäästöisyyttä tavoitellaan muun muassa Oilonin Low-NOx -polttimien tekniikkaa hyödyntäen.

 


 

Tees Renewable Energy Plant

 

Osaamista maailman suurimpaan biovoimalaitokseen

Iso-Britanniassa sijaitseva Tees Renewable Energy Plant on valmistuttuaan maailman suurin uusi biomassalaitos, joka tuottaa sähköä 600 000 kotitalouden tarpeisiin ja lämpöä lähialueelle. Oilon toimittaa laitoksen kiertopetikattilaan kahdeksan starttipoltinta ja venttiilikeskukset.

 

 

Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Hiukkaskiihdyttimen jäähdytyksestä tehdään lämpöä asuinympäristöön.