Ilmavesilämpöpumppu
Oilon AWpro


Lämpöä ilmasta energiatehokkaasti vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin


Oilon AWpro –ilma-vesilämpöpumppu ottaa energian ilmasta ja tällöin ei tarvita porakaivoa tai maalämmön keruuputkistoa. Tarvitaan vain ilmaa, vettä ja nykyaikaista tekniikkaa. Pumppu tuottaa vesikiertoiseen lämmitykseen tarvittavan lämmitysenergian hyvällä hyötysuhteella käyttövarmasti jopa -20 asteen lämpötilassa. AWpro huolehtii myös kiinteistösi lämpimän käyttöveden lämmityksestä. Pumppu soveltuu sekä saneerauskohteisiin että uudisrakentamiseen. Saneerauskohteissa vanhaa lämmitysjärjestelmää ei tarvitse purkaa, se voidaan myös jättää kovimpina pakkasjaksoina mahdollisesti tarvittavan lisäenergian tuottamiseen. Ilma-vesilämpöpumppu sopii päälämmönlähteeksi myös uudisrakentamiseen, jolloin tarvittava lisäenergia voidaan tuottaa esim. sähköllä, öljyllä tai puulla.

AWpro ilmavesilämpöpumppu


Tehokas, kestävä ja huoleton
AWpro-lämpöpumpun älykäs automatiikka pitää huolen siitä, että kiinteistössä riittää jatkuvasti lämpöä ja lämmintä vettä. Monipuolinen sekä hybridijärjestelmää ohjaava automatiikka tukee kaikkia lämmitysjärjestelmään liitettyjä täydentäviä ratkaisuja. Kovilla pakkasilla se ottaa tarvittaessa käyttöön mahdollisen lisälämmönlähteen tai huomioi kesällä aurinkolämpökeräimestä saatavan lisäenergian.
Laajan toiminta-alueensa ansiosta Awpro pienentää energiankulutusta merkittävästi. Optimoitu, väliruiskutuksella ja Economizer-tekniikalla  (EVI) varustettu Scroll-kompressori sekä erittäin suuri höyrystin takaavat häiriöttömän toiminnan kylmissäkin olosuhteissa. Economizer-tekniikka mahdollistaa noin 30 % korkeamman lämmöntuoton ja noin 15 % paremman lämpökertoimen kuin perinteinen lämpöpumpputekniikka.  Pumpussa on sisälle sijoitettava, erillinen ohjausautomatiikka.

Oilon AWpro -malliston etuja:

  • Riittävästi lämmitystehoa isommankin kiinteistöön tarpeisiin
  • Sisälle sijoitettava, erillinen ohjausautomatiikka
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Toiminta -20 °C saakka
  • Laaja mallisto, kokoluokka aina 40 kW:n asti
  • Energiatehokas myös kovilla pakkasilla

 
 AWpro teknisettiedot


 

AWpro ilmavesilämpöpumppu