Tuotteet

 

Olemme lämmitysjärjestelmien ammattilainen, ja tarjoamme kotisi ja kiinteistöjesi lämmitykseen sopivan lämmitysvaihtoehdon.


Tarjoamme kodin ja kiinteistön lämmittäjälle useita eri vaihtoehtoja, joista valita: Oilon-maalämpöpumppuja, Solarpro-aurinkolämpökeräimiä, öljy-, kaasu- ja yhdistelmäpolttimia sekä erilaisia energialähteitä yhdistäviä hybridisovelluksia.
 
  


Cube House
 

Maalämpöpumput


Olemme uudistaneet koko maalämpöpumppumallistomme. Kotimaisista Oilon-maalämpöpumpuista löytyy sopiva lämpöpumppu jokaiseen tarpeeseen; uudisrakennuksiin tai saneerauskohteisiin, pientaloihin tai suuriin kiinteistöihin.

 


 

AWpro ilmavesilämpöpumppu2  

Ilmavesilämpöpumput


Oilon AWpro –ilma-vesilämpöpumppu ottaa energian ilmasta ja tällöin ei tarvita porakaivoa tai maalämmön keruuputkistoa. Tarvitaan vain ilmaa, vettä ja nykyaikaista tekniikkaa. Pumppu tuottaa vesikiertoiseen lämmitykseen tarvittavan lämmitysenergian hyvällä hyötysuhteella käyttövarmasti jopa -20 asteen lämpötilassa.

AWpro huolehtii myös kiinteistösi lämpimän käyttöveden lämmityksestä. Pumppu soveltuu sekä saneerauskohteisiin että uudisrakentamiseen. Ilma-vesilämpöpumppu sopii päälämmönlähteeksi myös uudisrakentamiseen, jolloin tarvittava lisäenergia voidaan tuottaa esim. sähköllä, öljyllä tai puulla.

 


Oilon pienpolttimet

Polttimet


Tarjoamme monipuolisen valikoiman polttimia pientalojen ja kiinteistöjen lämmittämiseen. Valitse haluamasi poltin tehontarpeen ja käytettävän polttoaineen mukaan.Lämpöparoni-sähkökattilat  

Sähkölämmityslaitteet


Lämpöparoni-sähkölämmityselementit
Automaattinen varalämmityssähkövastus öljylämmitykseen ja maalämpöjärjestelmiin.

Lämpöparoni-sähkökasetti
Kasetti K-060 toimitetaan pelkkänä putkikattilana ilman vastuselementtiä. Kasetin suurin sallittu teho on 9 kW.

Lämpöparoni-sähkökattilat
Sähkökattilat lämmönlähteeksi tai lisälämmönlähteeksi täydentämään esim. osatehomitoitettua maalämpöjärjestelmää.

 


 

  
 Oilon hybridilämmitys

Hybridiratkaisut


Hybridilämmitys tarkoittaa useamman eri energialähteen hyödyntämistä lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen eri vuodenaikoina.

 
  


Katso miten voit yhdistellä eri lämmitysmuotoja ja säästää energiaa