MAALÄMPÖ ON KESTÄVÄN KEHITYKSEN LÄMMITYSRATKAISU

 

Olemme lämmitysjärjestelmien ammattilainen, ja tarjoamme kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen sopivan lämmitysvaihtoehdon. Maalämpö on muiden uusiutuvien energioiden tavoin kestävän kehityksen lämmitysratkaisu.

Tarjoamme kodin ja kiinteistön lämmittäjälle useita eri vaihtoehtoja, joista valita: Kotimaiset Oilon-maalämpöpumput, aurinkolämpökeräimet, öljy- ja kaasupolttimet sekä erilaisia energialähteitä yhdistävät hybridisovellukset.

Maalämmöstä on viime vuosina kehittynyt yhä suositumpi lämmitysmuoto, sillä se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista. Maalämmön avulla voidaan lämmityskustannukset tiputtaa jopa kolmannekseen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Maalämpö on lisäksi ympäristöystävällistä, uusiutuvaa energiaa, jota voidaan hyödyntää ympäri vuoden. Kotimaisissa Oilon-maalämpöpumpuissa näihin ominaisuuksin yhdistyvät lisäksi nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys ja kestävyys.

Oilonilla on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen lämmittämisestä. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme pitkien ja kylmien talvien poikkeuksellisen kovat vaatimukset lämmityslaitteiden toimintavarmuudelle. 
 


 

Katso kuinka paljon voit säästää lämmityskuluissa vaihtamalla maalämpöön:

 

 

Maalämpölaskuri 

Oilon-maalämpömallisto

Tutustu Oilon-maalämpöpumppumallistoon

 

Uutiset

Olemme Raksa messuilla Lahdessa 17. 19.3.Olemme mukana Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa.Raksa messut järjestetään Lahden Messukeskuksessa 17. 19.3.Tule tutustumaan maalämpöpumppuihimme, ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.Löydät meidät osastolta D4a. Tervetuloa Lue lisää tapahtumastawww.lahdenmessut.fi fi tapahtuma raksa
15.02.2017
FinnBuild 12.-14.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa
20.09.2016
Tutustu uuteen Oilon-maalämpösivustoon
13.09.2016
Lue lisää

Käyttökohteita

referenssi_lehti

 

Hartwall hyödyntää kaatopaikkakaasua

Hartwall Oy ja Kujalan jätekeskus päätyivät yhteistuumin Oilonin poltinteknologiaratkaisuun, jonka ansiosta Kujalan jätekeskuksessa syntyneitä ympäristöhaittoja saatiin pienemmiksi ja kaatopaikkakaasuista syntynyttä energiaa hyötykäyttöön Hartwall Oy:n tehtaalle.