Oilon Scancool teollisuuslämpöpumput ja kylmälaitokset


Oilon Scancool on yksi Suomen johtavista kylmälaitosten toimittajista sekä lämpöpumppujen ja vedenjäähdyttimien (chiller) valmistajista. Vuonna 1984 perustetun Oy Scancool Ab:n vahva kokemus teollisuuskylmäalalta loi hyvän pohjan nykyisen Oilon Scancoolin jäähdytys- ja lämmityssovellusten osaamiselle.

Järjestelmiemme ja laitteidemme suorituskyky ja toimintavarmuus optimoidaan perusteellisen suunnittelun ja kattavan testauksen avulla. Käytämme kylmälaitteiden ja lämpöpumppujen valmistuksessa ympäristöystävällistä tekniikkaa ja materiaaleja. Käyttämämme kylmäaineet ovat joko luonnollisia kylmäaineita tai matalan GWP:n (Global Warming Potential) HFC- ja HFO -kylmäaineita.

Oilon Scancoolin käyttöönottopalvelut ja kylmähuolto kattavat koko Suomen. Scancoolin asiantuntijat konsultoivat huippuosaamista vaativissa kohteissa jäähdytyksen, kylmälaitosautomaation, lämmöntalteenoton (LTO) ja lämmityksen parissa useissa eri maissa.

Ajankohtaista

Oilon ChillHeat MobileDrive esiteltiin ensi kertaa suurelle yleisölle Nordbygg-messuilla Tukholmassa 5.4.2016. Näytteillä oli myös ChillHeat P-sarjan teollisuuslämpöpumppu. Messuosastollamme herätti keskustelua ja tyytyväisyyttä julkaisemamme uusi saavutus pumppujen kuumavesituoton paranemisesta +90 C-asteeseen.
18.04.2016
Kiinteää käyttöpaneelia ei enää tarvita teollisuuslämpöpumpun käytön ohjaamiseen ja seurantaan. Oilon ChillHeat MobileDrive-sovellus on langaton lämpöpumppuohjain, jota näppäilet yhtä helposti kuin mitä tahansa mobiililaitteesi sovellusta.
05.04.2016
MAX IV on Lundissa sijaitseva kansallinen laboratorio, jonka hiukkaskiihdytintä käytetään kansainväliseen tutkimukseen mm. fysiikan, kemian, geologian, tekniikan ja lääketieteen aloilla. MAX IV on Ruotsin kaikkien aikojen suurin ja kunnianhimoisin investointi tutkimusinfrastruktuuriin. Sen laajennusosa vihitään käyttöön kesäpäivänseisauksen aikaan vuoden valoisimpana päivänä 21. kesäkuuta 2016, jolloin siellä käynnistetään maailman kirkkain röntgensäteiden lähde.
11.03.2016
Lue lisää

Käyttökohteita

Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Pikaluisteluradan jäähdyttämisessä syntyvää hukkalämpöä hyödynnetään tehokkaasti.

Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Sairaala-alue jäähtyy luonnonmukaisella kylmäaineella.

Sakarinmäen koulu


Helen Oy, Sakarinmäki


Sakarinmäen koulukeskuksessa innostutaan uusiutuvan energian hybridi-lämmitysratkaisusta.

Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Hiukkaskiihdyttimen jäähdytyksestä tehdään lämpöä asuinympäristöön.

Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Jäähdytysratkaisujen toteutuksen jälkeen ylläpidolla ja kunnossapidolla on suuri merkitys toimivuudelle ja kannattavuudelle.