Oilon Scancool teollisuuslämpöpumput ja kylmälaitokset


Oilon Scancool Oy on yksi Suomen johtavista kylmälaitosten toimittajista sekä lämpöpumppujen ja vedenjäähdyttimien (chiller) valmistajista. Vuonna 1984 perustetun Oy Scancool Ab:n vahva kokemus teollisuuskylmäalalta loi hyvän pohjan nykyisen Oilon Scancoolin jäähdytys- ja lämmityssovellusten osaamiselle.

Järjestelmiemme ja laitteidemme suorituskyky ja toimintavarmuus optimoidaan perusteellisen suunnittelun ja kattavan testauksen avulla. Käytämme kylmälaitteiden ja lämpöpumppujen valmistuksessa ympäristöystävällistä tekniikkaa ja materiaaleja. Käyttämämme kylmäaineet ovat joko luonnollisia kylmäaineita tai matalan GWP:n (Global Warming Potential) HFC- ja HFO -kylmäaineita.

Oilon Scancoolin käyttöönottopalvelut ja kylmähuolto kattavat koko Suomen. Scancoolin asiantuntijat konsultoivat huippuosaamista vaativissa kohteissa jäähdytyksen, kylmälaitosautomaation, lämmöntalteenoton (LTO) ja lämmityksen parissa useissa eri maissa.

Ajankohtaista

Teollisuuskylmäalan edustajat kokoontuvat 11.2.2016 Vantaalle teollisuuskylmäseminaariin.
11.02.2016
Tampereen Energiantuotanto Oy ja Oilon Scancool Oy allekirjoittivat Tampereella 23.6.2015 mittavan sopimuksen koskien Tampereen Sähkölaitoksen kaukojäähdytysprojektia.
27.08.2015
Oilon Scancool sai kiinnostavan kaupan Uruguaysta. Montevideon lentokenttärakennus siirtyy ympäristöystävälliseen ja energiatehokkaaseen ilmastointijärjestelmään.
27.08.2015
Lue lisää

Käyttökohteita

Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Pikaluisteluradan jäähdyttämisessä syntyvää hukkalämpöä hyödynnetään tehokkaasti.

Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Sairaala-alue jäähtyy luonnonmukaisella kylmäaineella.

Sakarinmäen koulu


Helen Oy, Sakarinmäki


Sakarinmäen koulukeskuksessa innostutaan uusiutuvan energian hybridi-lämmitysratkaisusta.

Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Hiukkaskiihdyttimen jäähdytyksestä tehdään lämpöä asuinympäristöön.

Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Jäähdytysratkaisujen toteutuksen jälkeen ylläpidolla ja kunnossapidolla on suuri merkitys toimivuudelle ja kannattavuudelle.