MAALÄMPÖ ON KESTÄVÄN KEHITYKSEN LÄMMITYSRATKAISU

 

Oilon Home on lämmitysjärjestelmien ammattilainen, joka tarjoaa kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen sopivan lämmitysvaihtoehdon. Maalämpö on muiden uusiutuvien energioiden tavoin kestävän kehityksen lämmitysratkaisu.

Tarjoamme kodin ja kiinteistön lämmittäjälle useita eri vaihtoehtoja, joista valita: Kotimaiset Oilon-maalämpöpumput, aurinkolämpökeräimet, öljy- ja kaasupolttimet sekä erilaisia energialähteitä yhdistävät hybridisovellukset.

Maalämmöstä on viime vuosina kehittynyt yhä suositumpi lämmitysmuoto, sillä se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista. Maalämmön avulla voidaan lämmityskustannukset tiputtaa jopa kolmannekseen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Maalämpö on lisäksi ympäristöystävällistä, uusiutuvaa energiaa, jota voidaan hyödyntää ympäri vuoden. Kotimaisissa Oilon-maalämpöpumpuissa näihin ominaisuuksin yhdistyvät lisäksi nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys ja kestävyys.

Oilonilla on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen lämmittämisestä. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme pitkien ja kylmien talvien poikkeuksellisen kovat vaatimukset lämmityslaitteiden toimintavarmuudelle. 
 


 

Katso kuinka paljon voit säästää lämmityskuluissa vaihtamalla maalämpöön (tarvitsee Flash Playerin toimiakseen):

 

 

Maalämpölaskuri 

Oilon-maalämpömallisto

Tutustu Oilon-maalämpöpumppumallistoon

 

Ajankohtaista

FinnBuild 12.-14.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa
20.09.2016
Tutustu uuteen Oilon-maalämpösivustoon
13.09.2016
Näitä energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja käyntiääneltään lähes äänettömiä pumppuja valmistetaan kokoluokissa 6, 8, 10,12 ja 14 kW.
28.09.2015
Lisää uutisia