MAALÄMPÖ ON KESTÄVÄN KEHITYKSEN LÄMMITYSRATKAISU

 

Olemme lämmitysjärjestelmien ammattilainen, ja tarjoamme kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen sopivan lämmitysvaihtoehdon. Maalämpö on muiden uusiutuvien energioiden tavoin kestävän kehityksen lämmitysratkaisu.

Tarjoamme kodin ja kiinteistön lämmittäjälle useita eri vaihtoehtoja, joista valita: Kotimaiset Oilon-maalämpöpumput, aurinkolämpökeräimet, öljy- ja kaasupolttimet sekä erilaisia energialähteitä yhdistävät hybridisovellukset.

Maalämmöstä on viime vuosina kehittynyt yhä suositumpi lämmitysmuoto, sillä se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista. Maalämmön avulla voidaan lämmityskustannukset tiputtaa jopa kolmannekseen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Maalämpö on lisäksi ympäristöystävällistä, uusiutuvaa energiaa, jota voidaan hyödyntää ympäri vuoden. Kotimaisissa Oilon-maalämpöpumpuissa näihin ominaisuuksin yhdistyvät lisäksi nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys ja kestävyys.

Oilonilla on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen lämmittämisestä. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme pitkien ja kylmien talvien poikkeuksellisen kovat vaatimukset lämmityslaitteiden toimintavarmuudelle. 
 


 

Katso kuinka paljon voit säästää lämmityskuluissa vaihtamalla maalämpöön (tarvitsee Flash Playerin toimiakseen):

 

 

Maalämpölaskuri 

Oilon-maalämpömallisto

Tutustu Oilon-maalämpöpumppumallistoon

 

Ajankohtaista

Olemme Seinäjoen Pytinki-messuilla
27.03.2017
Olemme Raksa messuilla Lahdessa 17. 19.3.Olemme mukana Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa.Raksa messut järjestetään Lahden Messukeskuksessa 17. 19.3.Tule tutustumaan maalämpöpumppuihimme, ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.Löydät meidät osastolta D4a. Tervetuloa Lue lisää tapahtumastawww.lahdenmessut.fi fi tapahtuma raksa
15.02.2017
FinnBuild 12.-14.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa
20.09.2016
Lisää uutisia